We nemen afscheid en heten welkom!

We kijken alvast terug op een goed en intensief jaar waarin we met elkaar en voor elkaar hebben klaargestaan. Dit jaar stond ook in het teken van de wisseling van de directie. Jan Erik ter Avest heeft OVM Twente na 31 jaar verlaten. Hier willen wij een moment bij stilstaan en hem bedanken voor zijn inzet, enthousiasme en alles wat hij voor OVM Twente heeft betekend. Jan Erik ter Avest wordt opgevolgd door Ronny Vogt en gaat samen met Joyce Kosters de directie vormen.

Ronny Vogt is afkomstig uit Eibergen en heeft 21 jaar bij OWM Achterhoek in Aalten gewerkt als leidinggevende van de buitendienst. De onderlinge is Ronny meer dan bekend, zo ook een goede invulling van “noaberschap”. Velen van u kennen Joyce Kosters al, ze is ruim 17 jaar werkzaam bij OVM Twente. De afgelopen jaren heeft ze in verschillende functies altijd voor u klaar gestaan.

Voor u zal er niets veranderen, uw contactpersoon blijft onveranderd en u kunt blijven vertrouwen op de deskundigheid, betrouwbaarheid en service van OVM Twente. Goed voor elkaar!