Kostbaarhedenverzekering

De geavanceerde fotocamera. Het schilderij van een bekende Hollandse meester. Of de ring van uw overgrootmoeder, mét kostbare saffieren. Het zijn spullen die u misschien het liefst veilig in een kluis stopt, maar waar u tegelijkertijd zorgeloos van wilt genieten. Wij begrijpen dat. Met de kostbaarhedenverzekering via OVM Twente zijn uw kostbaarheden goed verzekerd.

In het kort

Een nieuw, exclusief horloge. Het kostbare schilderij in uw woonkamer. Of de ring van uw overgrootmoeder, mét zeldzame saffieren. Het zijn spullen die u misschien het liefst veilig in een kluis stopt, maar waar u tegelijkertijd zorgeloos van wilt genieten. Wij begrijpen dat. Met de kostbaarhedenverzekering via OVM Twente zijn uw kostbaarheden goed verzekerd.

U kiest zelf wat u verzekert. Dat kan waardevolle film- en fotoapparatuur zijn, of andere elektronica. Maar ook een kostbaar juweel, een kunstvoorwerp of een bijzondere viool. Uw spullen zijn verzekerd tegen schade, verlies en diefstal. Ook schade die ontstaat door een gebrek aan het eigendom zelf is verzekerd. Bijvoorbeeld: u verliest een diamant omdat de zetting van uw ring kapot is.

Als er iets gebeurt met uw verzekerde eigendom, en u heeft schade, dan krijgt u een vergoeding. U ontvangt bijvoorbeeld de reparatiekosten. Of een vergoeding om het voorwerp te kunnen vervangen. Hoeveel de vergoeding is, is afhankelijk van de waarde die u verzekerd heeft. Dat is meestal de nieuwwaarde: het bedrag dat nodig is om het voorwerp nieuw te kopen. Maar bij juwelen en kunstvoorwerpen kunt u ook de taxatiewaarde verzekeren. Dan vergoeden we het aankoopbedrag, of de waarde die de taxateur eraan geeft.

U bent overal ter wereld verzekerd. Dus ook als u uw kostbaarheden meeneemt op reis of buitenshuis gebruikt. Een geruststellend idee. Voor sommige spullen – zoals schilderijen en elektronische apparatuur – geldt de verzekering alleen in huis, tenzij u die spullen verhuist of naar een reparateur brengt.

Onze medewerkers voldoen aan wettelijke opleidingseisen en onderhouden hun kennis door het volgen van permanente educatie.  Wij staan garant voor zorgvuldige behartiging van uw belangen.

Heeft u vragen over verzekeringen of schadeclaims? Neem gerust contact met ons op. Wij staan altijd voor u klaar om u persoonlijk duidelijkheid te verschaffen.

Sluit u meer verzekeringen bij ons af? Dan bieden wij u een aantrekkelijke ‘pakketkorting’. Wilt u weten hoe hoog uw premie wordt? Wij rekenen het graag voor u uit.

Welke verzekering past bij u?

Verzekerd
voor?
Overal ter wereld verzekerdja
Schade aan uw kostbaarhedenja
Verlies door diefstal, kwijtraken of vernietigingja
Schade of verlies door een gebrek aan uw kostbaarhedenja
Waardevermindering door schade of verliesja
Schade of verlies terwijl uw kostbaarheden (tegen betaling) werden gebruikt door iemand andersja