Woonhuisverzekering

Niets is er fijner dan thuiskomen in uw eigen huis. Eigen haard is goud waard. Bij OVM Twente begrijpen we dat. Daarom verzekert u met onze woonhuisverzekering méér dan alleen stenen. Dat is prettig thuiskomen.

Bij OVM Twente begrijpen we dat. Daarom verzekert u met onze woonhuisverzekering méér dan alleen stenen. Dat is prettig thuiskomen.

Met onze woonhuisverzekering is uw huis verzekerd tegen schade door oorzaken zoals brand, blikseminslag, inbraak , storm of vorst. En, als u kiest voor de royaalverzekering, ook tegen schade door bijna alle andere plotselinge en onverwachte oorzaken. Zoals schade door vallen, stoten of omvallen.

U verzekert uw woning en alle zaken die bij uw woning horen. Dus ook zonnepanelen, funderingen, kelders, bijgebouwen en aanbouwen. Wij vergoeden niet alleen de schade aan uw woning zelf, maar we houden ook rekening met extra kosten die u moet maken als u schade aan uw woning heeft. Bijvoorbeeld als u tijdelijk ergens anders moet wonen, of als u kosten maakt om de schade te beperken.

Zijn uw voor lichtdoorlating bestemde ruiten gebroken? Dan krijgt u de schade vergoed. En ligt uw tuin overhoop na een brand, explosie, bliksem of aanrijding? Ook dan helpen we u verder. We vergoeden tot een bepaald bedrag de aanleg, bestrating en beplanting van uw tuin. Net als de planten op uw balkon en terras.

U verzekert de herbouwwaarde van uw woning. Dat is het bedrag dat nodig is om uw woning opnieuw te bouwen. Wij vergoeden de schade, óók als de herbouwwaarde van uw woning hoger blijkt dan het bedrag dat u verzekerd heeft. We noemen dat uw ‘garantie tegen onderverzekering’. Hier gelden aanvullende regels voor. Lees hiervoor de polisvoorwaarden of vraag het ons.

Onze medewerkers voldoen aan wettelijke opleidingseisen en onderhouden hun kennis door het volgen van permanente educatie.  Wij staan garant voor zorgvuldige behartiging van uw belangen.

Heeft u vragen over verzekeringen of schadeclaims? Neem gerust contact met ons op. Wij staan altijd voor u klaar om u persoonlijk duidelijkheid te verschaffen.

Sluit u meer verzekeringen bij ons af? Dan bieden wij u een aantrekkelijke ‘pakketkorting’. Wilt u weten hoe hoog uw premie wordt? Wij rekenen het graag voor u uit.

Woonhuisverzekering Extra Uitgebreid of Woonhuisverzekering Royaal?

Extra UitgebreidRoyaal
Uw woning en alles wat daar bij hoortjaja
Schade door brand, diefstal, neerslag, bliksem, storm, lekkage, vorst, vandalisme, gewelddadige beroving en afpersingjaja
Schade door bijna alle andere plotselinge en onverwachte oorzaken (bijvoorbeeld vallen, stoten, omvallen)neeja
Glasschade en tuinhersteljaja
Vergoeding opruimkosten en huurwaardejaja
Vergoeding saneringskosten, andere noodzakelijke kosten en misgelopen inkomstenneeja