We zoeken een nieuwe collega.

OVM Twente is een zelfstandige, regionaal werkende brandverzekeraar zonder winstoogmerk. Daarnaast treden wij op als tussenpersoon voor alle vormen van schade- en levensverzekeringen en hypotheken. Het team bestaat nu nog uit 14 mensen verdeeld over drie vestigingen in Wierden, Enter en Borne.

Vanwege uitbreiding van ons team in Wierden zijn wij op zoek naar een nieuwe collega:

Adviseur particuliere verzekeringen (m/v)

(We hebben een vacature voor 38-40 uur. Maar twee nieuwe collega’s die minimaal 24 uur per persoon willen werken is ook mogelijk.)

Als adviseur particuliere verzekeringen ben je het eerst aanspreekpunt voor onze klanten. En je staat er niet alleen voor. Je kunt rekenen op deskundige en betrokken collega’s die samen aan één gezamenlijk doel werken: het optimaal bedienen van onze klanten.

Wat ga je doen?

Samen met je collega’s sta je onze particuliere klanten te woord over nieuwe verzekeringen of schades, je brengt offertes uit en voert wijzigingen door. Het contact met onze klanten gaat via de telefoon, per mail of bij ons op kantoor.

Welke kennis heb je in huis?

Het spreekt voor zich dat we vragen om iemand met een diploma WFT Schade Particulier. Mocht je dit diploma nog niet hebben, maar wel ervaring op een assurantiekantoor dan raden we je zeker aan om ook te schrijven. Heb je ook je diploma WFT Vermogen, dan is dit een pré.

Over jou:

In vacatures lees je altijd de termen, enthousiast, betrokken, flexibel etc. Uiteraard zal je hieraan voldoen. We gaan liever met je in gesprek om je beter te leren kennen. Dan laat je ons vast wel weten welke termen bij jou passen.

Wat kun jij van ons verwachten?

Een zeer prettige en flexibele werkgever. Je werktijden stellen we in overleg vast. Je krijgt de mogelijkheid om te blijven leren en ontwikkelen. Vanzelfsprekend hoort hier een passende salariëring bij en prima secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede pensioenregeling, een dertiende maand en studiefaciliteiten.

Informatie en sollicitatie:

Je bent enthousiast over onze vacature en wilt nog wat informatie? Neem dan contact op met Joyce Kosters of Ronny Vogt op 0546-305212. Je hebt geen informatie nodig en wilt direct solliciteren? Stuur dan je motivatiebrief en je CV naar directie@ovmtwente.nl. Je sollicitatiebrief kun je sturen tot 10 november 2023. Na deze datum maken we een eerste selectie.