We zoeken een nieuwe collega.

OVM Twente is een zelfstandige, regionaal werkende brandverzekeraar zonder winstoogmerk. Daarnaast treden wij op als tussenpersoon voor alle vormen van schade- en levensverzekeringen en hypotheken. Het team bestaat nu nog uit 13 mensen verdeeld over drie vestigingen in Wierden, Enter en Borne.

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega:

Hypotheekadviseur (m/v)

(min. 24 uur)

Als hypotheekadviseur ben je onderdeel van het hypotheek team. En je staat er niet alleen voor. Je kunt rekenen op deskundige en betrokken collega’s die samen aan één gezamenlijk doel werken: het optimaal bedienen van onze klanten.

Wat ga je doen?

Samen met de andere hypotheekadviseurs ben je het aanspreekpunt voor onze hypotheekklanten. OVM Twente is gevestigd in een omgeving waar veel wordt gebouwd. En dit biedt kansen voor jou als hypotheekadviseur. De klant kan bij jou terecht voor het juiste advies.

Welke kennis heb je in huis?

Het spreekt voor zich dat we vragen om iemand met een diploma WFT hypothecair krediet. Heb je ook je SEH-diploma en diploma WFT Schade Particulier, dan is dit een pré.

Over jou:

In vacatures lees je altijd de termen, enthousiast, betrokken, flexibel etc. Uiteraard zal je hieraan voldoen. We gaan liever met je in gesprek om je beter te leren kennen. Dan laat je ons vast wel weten welke termen bij jou passen.

Wat kun jij van ons verwachten?

Een zeer prettige en flexibele werkgever. Je werkuren, waar je wilt werken en wanneer stellen we in samenspraak vast. Je krijgt de mogelijkheid om te blijven leren en ontwikkelen. Vanzelfsprekend hoort hier een passende salariëring bij en prima secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling, een reiskostenvergoeding en studiefaciliteiten.

Informatie en sollicitatie:

Je bent enthousiast over onze vacature en wilt nog wat informatie. Neem dan contact op met Joyce Kosters of Ronny Vogt op 0546-305212. Je hebt geen informatie nodig en wilt direct solliciteren? Stuur dan je motivatiebrief en je CV naar directie@ovmtwente.nl . Je sollicitatiebrief kun je sturen tot 1 mei 2023. Na deze datum maken we een eerste selectie.