Vacature polisadministratie

Word jij onze nieuwe medewerker polisadministratie?

(38,75 uur/week)

Voor onze vestiging in Wierden zijn wij op zoek naar een enthousiaste en zelfstandige medewerker voor onze polisadministratie die energie krijgt van werken in een professioneel en gemotiveerd team.

Wie zijn wij?

OVM Twente is al meer dan 115 jaar de verzekeraar voor particulieren en bedrijven in de regio. Wij zijn een vertrouwd adres voor verzekeringen en hypotheken. Bovendien bieden we als Onderlinge een eigen brandverzekering zonder winstoogmerk. OVM Twente heeft vestigingen in Wierden, Enter en Borne.

Wat houdt de functie in?

  • Je krijgt de verantwoording over de administratieve verwerking van de polissen.
  • Je controleert en verwerkt mutaties en prolongaties.
  • Je verzendt polissen en facturen naar de klant en samen met de administrateur verzorg jij het debiteurenbeheer.
  • Je bent het aanspreekpunt voor klanten en jouw collega’s over uiteenlopende vragen over polissen en premiebetalingen.

Wat verwachten wij van jou?

Je functioneert op MBO-niveau. Je hebt kennis en ervaring op het gebied van geautomatiseerde gegevensverwerking. Je bent accuraat, kan zelfstandig werken, beschikt over een aanpakkers mentaliteit en denkt in oplossingen. Je hebt aandacht voor ontwikkelingen en neemt een proactieve rol aan in het meedenken hoe wij onze dienstverlening op een zo hoog mogelijk niveau houden.

Wat mag jij van ons verwachten?

Wij bieden jou een zelfstandige, verantwoordelijke en afwisselende baan binnen een enthousiast team. Je kunt rekenen op een passend salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden, een pensioenregeling, reiskostenvergoeding en studiefaciliteiten.

Informatie en sollicitatie

Wil je nog wat meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Jan Erik ter Avest, telefoon (0546) 57 16 75. Heb je interesse in deze baan? Stuur je motivatie samen met je CV naar directie@ovmtwente.nl