Vacature managementassistent

Samen komen we verder

Al sinds 1905 is OVM Twente de verzekeraar voor particulieren en bedrijven in de regio. Wij zijn een vertrouwd adres voor alle gewenste verzekeringen en hypotheken. Bovendien bieden we als Onderlinge een eigen brandverzekering zonder winstoogmerk. OVM Twente heeft vestigingen in Wierden, Enter en Borne. Door groei van onze organisatie zijn wij nu op zoek naar een:

managementassistent (16 uur/week)

Wat houdt de functie in?

Vanuit onze vestiging in Wierden geef je samen met de directie vorm en inhoud aan de inrichting van onze organisatie en de processen die er spelen. Je biedt proactief ondersteuning en zorgt ervoor dat op het gebied van compliance, risicobeheer en audits alles naar behoren verloopt. Daarnaast bereid je managementrapportages voor, houd je onze beleidsdocumenten en handboeken actueel en voer je diverse HR-werkzaamheden uit. Van vergaderingen en werkoverleggen maak je notulen.

Wat verwachten wij van jou?

Je werkt en denkt op HBO-niveau en hebt relevante werkervaring in een vergelijkbare functie. Met MS Office kun je goed uit de voeten. Je bent communicatief vaardig, gedreven, accuraat, en flexibel. Ook belangrijk is dat je je herkent in onze kernwaarden en in het gedachtengoed van de onderlinge verzekeraars. De essentie daarvan is kort en bondig: samen komen we verder.

Wat mag jij van ons verwachten?

Wij bieden jou een zelfstandige, verantwoordelijke en afwisselende baan binnen een enthousiast team. Je kunt rekenen op een passend salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden, een pensioenregeling, reiskostenvergoeding en studiefaciliteiten. Je werktijden regelen we in goed onderling overleg.

Informatie en sollicitatie

Wil je nog wat meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Jan Erik ter Avest, telefoon (0546) 57 16 75. Je sollicitatie met CV kun je mailen naar directie@ovmtwente.nl.