Reisverzekering

Vermoeid na een dagje strand keert u terug naar uw appartement alwaar de voordeur wagenwijd open staat. Geen service van het personeel blijkt al snel. De digitale camera en enkele sieraden zijn foetsie. Nadat u aangifte heeft gedaan bij de politie checkt u voor de zekerheid maar eens de reisverzekering. De uitstekende dekking sust al snel uw slechte humeur over het voorval. U gaat veilig en uitgerust op vakantie met een goede reisverzekering.

In het kort

Bagage, verblijf en vervoer

Het reist comfortabeler als u weet dat alles goed verzekerd is. Als er iets gebeurt met uw bagage bijvoorbeeld. Of wanneer u door een ongeval of noodgeval naar huis moet? Dan is het een geruststelling dat alles snel en goed geregeld wordt.

U kiest een pakket die past bij uw situatie

Gaat u op vakantie in Nederland, Europa of daarbuiten? Afhankelijk van de bestemming en de activiteiten die op vakantie gaat ondernemen stellen wij samen met u een reisverzekering op maat samen.

Duidelijkheid over uw vergoeding

Voor spullen in uw bagage gelden vaste maximale vergoedingen. Zoals voor kleding of uw mobiele telefoon. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Ook voor hulp of terugkeer naar huis weet u vooraf hoeveel u maximaal vergoed krijgt. Op het dekkingsoverzicht reisverzekering staat wat u vergoed krijgt.

Met extra dekkingen op maat verzekerd

Maakt u een verre of bijzondere reis? Dan kunt u uw pakket uitbreiden. Bijvoorbeeld met een werelddekking. Of met een dekking voor sportuitrusting of annulering. U heeft uw extra dekking zo geregeld. Zo bent u altijd op maat verzekerd.

Service 24/7

De helpservice staat tijdens uw vakantie dag en nacht voor u klaar. Voor noodhulp, bijvoorbeeld bij een ernstige ziekte of bij overlijden. Een prettig idee.

Deskundig & zorgvuldig

Onze medewerkers voldoen aan wettelijke opleidingseisen en onderhouden hun kennis door het volgen van permanente educatie.  Wij staan garant voor zorgvuldige behartiging van uw belangen.

Persoonlijk antwoord

Heeft u vragen over verzekeringen of schadeclaims? Neem gerust contact met ons op. Wij staan altijd voor u klaar om u persoonlijk duidelijkheid te verschaffen.