Reisverzekering

Vermoeid na een dagje strand keert u terug naar uw appartement alwaar de voordeur wagenwijd open staat. Geen service van het personeel blijkt al snel. De digitale camera en enkele sieraden zijn foetsie. Nadat u aangifte heeft gedaan bij de politie checkt u voor de zekerheid maar eens de reisverzekering. De uitstekende dekking sust al snel uw slechte humeur over het voorval. U gaat veilig en uitgerust op vakantie met een goede reisverzekering.

In het kort

Het reist comfortabeler als u weet dat alles goed verzekerd is. Als er iets gebeurt met uw bagage bijvoorbeeld. Of wanneer u door een ongeval of noodgeval naar huis moet? Dan is het een geruststelling dat alles snel en goed geregeld wordt.

Gaat u op vakantie in Nederland, Europa of daarbuiten? Afhankelijk van de bestemming en de activiteiten die op vakantie gaat ondernemen stellen wij samen met u een reisverzekering op maat samen.

Voor spullen in uw bagage gelden vaste maximale vergoedingen. Zoals voor kleding of uw mobiele telefoon. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Ook voor hulp of terugkeer naar huis weet u vooraf hoeveel u maximaal vergoed krijgt. Op het dekkingsoverzicht reisverzekering staat wat u vergoed krijgt.

Maakt u een verre of bijzondere reis? Dan kunt u uw pakket uitbreiden. Bijvoorbeeld met een werelddekking. Of met een dekking voor sportuitrusting of annulering. U heeft uw extra dekking zo geregeld. Zo bent u altijd op maat verzekerd.

De helpservice staat tijdens uw vakantie dag en nacht voor u klaar. Voor noodhulp, bijvoorbeeld bij een ernstige ziekte of bij overlijden. Een prettig idee.

Onze medewerkers voldoen aan wettelijke opleidingseisen en onderhouden hun kennis door het volgen van permanente educatie.  Wij staan garant voor zorgvuldige behartiging van uw belangen.

Heeft u vragen over verzekeringen of schadeclaims? Neem gerust contact met ons op. Wij staan altijd voor u klaar om u persoonlijk duidelijkheid te verschaffen.