Vacature medewerker commerciële binnendienst

Word jij onze nieuwe medewerker commerciële binnendienst?

(38,75 uur/week)

Voor onze vestiging in Wierden zijn wij op zoek naar een enthousiaste medewerker commerciële binnendienst. Ben jij een starter of pas begonnen op de arbeidsmarkt en vind jij het leuk om in een team te werken? Dan is deze vacature misschien iets voor jou.

Wie zijn wij?

OVM Twente is al meer dan 115 jaar de verzekeraar voor particulieren en bedrijven in de regio. Wij zijn een vertrouwd adres voor verzekeringen en hypotheken. Als zelfstandige onderlinge verzekeraar bieden wij eigen brandverzekeringen aan zonder winstoogmerk. OVM Twente heeft vestigingen in Wierden, Enter en Borne.

Wat houdt de functie in?

Je biedt ondersteuning aan de verzekeringsafdeling binnen onze organisatie. Dit doe je door het bijhouden en muteren van bestaande verzekeringen, het uitwerken van offertes, het beantwoorden van telefoon en e-mail. Daarnaast ondersteun je onze hypotheekadviseurs met het vormen van hypotheekdossiers. Meedenken met commerciële acties en ondersteuning bij de uitvoering en opvolging hiervan behoort ook tot jouw werkzaamheden. Na een inwerkperiode kun je zelfstandig werken binnen ons team.

Wat verwachten wij van jou?

Als medewerker commerciële binnendienst heb je een proactieve, vlotte en positieve instelling. Je bent een geboren dienstverlener die denkt in oplossingen. Je herkent jezelf in de volgende functie-eisen:
• Je beschikt over MBO 4 werk- en denkniveau;
• Je bent bij voorkeur in het bezit van de Wft diploma’s basis en schade particulier/zakelijk of bereid deze te halen;
• Je werkt nauwkeurig;
• Je bent fulltime beschikbaar;
• Je hebt aandacht voor ontwikkelingen en neemt een proactieve rol aan in het meedenken hoe wij onze dienstverlening op een zo hoog mogelijk niveau houden.

Wat mag jij van ons verwachten?

Wij bieden jou een zelfstandige, verantwoordelijke en afwisselende baan binnen een enthousiast team. Je kunt rekenen op een passend salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden, een pensioenregeling, reiskostenvergoeding, studiefaciliteiten en je krijgt de kans je verder te ontwikkelen.

Informatie en sollicitatie

Heb je interesse in deze baan? Dan zijn wij benieuwd naar je sollicitatie! Stuur je motivatie met CV naar directie@ovmtwente.nl en we nemen contact met je op.
Wil je nog wat meer weten over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Jan Erik ter Avest, telefoon (0546) 57 16 75.