Hoe worden wij beloond

OVM Twente kan op verschillende manieren worden beloond voor bemiddeling, onderhoud en het beheer van uw verzekeringen en/of hypotheek.

Onze beloning op basis van premie brandverzekering

Als u een brandverzekering heeft bij OVM Twente, betaalt u daarvoor een premie. Deze premie wordt door ons gebruikt voor het betalen van schade, herverzekeringspremie en gemaakte kosten. U bent, omdat u een brandverzekering bij ons heeft, lid van OVM Twente.

Onze beloning op basis van provisie

Als OVM Twente voor u een verzekering onderbrengt bij een andere verzekeringsmaatschappij, dan ontvangen wij een kostenvergoeding (provisie) van deze maatschappij. Deze vergoeding is bij verzekeringen onderdeel van de premie die bij u in rekening wordt gebracht. Wanneer er extra diensten aan u worden geleverd, waarvoor rechtstreeks kosten bij u in rekening worden gebracht, informeren wij u schriftelijk vooraf.

Onze beloning voor complexe producten

Voor zogenaamde complexe producten ontvangen wij van de verzekeringsmaatschappij of geldverstrekker geen beloning voor het adviseren en bemiddelen. U moet dan denken aan hypotheken, uitvaartverzekeringen, overlijdensrisicoverzekeringen en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. U betaalt een netto premie voor uw verzekering of hypotheek, waarbij wij de advies-, bemiddelings- en onderhoudskosten apart in rekening brengen.

U ontvangt vooraf schriftelijk bericht wat de hoogte van de kosten is die wij bij u in rekening brengen.